About The Alpha Group

IMM Alpha » About The Alpha Group

 

 Where businesses come together to grow

 

The Alpha Group (T.A.G.), divizie a Grupului Noble Manhattan UK,  este o comunitate de business internaționala formată din grupuri de lucru cu antreprenori și directori ai IMM-urilor.

tag groups

 

Prezent în peste 20 de tari: Regatul Unit al Marii Britanii, Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Croația, Elveția, Grecia, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovenia, Spania, Suedia, Australia, Noua Zeelandă, Singapore, Arabia Saudită, America, Panama.

 

Scopul The Alpha Group

Să sprijine proprietarii de afaceri și directori ai  IMM-urilor să-și crească substanțial profitul și valoarea afacerii în decursul a 3 ani. 

Conceptul The Alpha Group generează rezultate extraordinare pentru toate întreprinderile mici și mijlocii participante la sesiunile The Alpha Group.

 

Viziunea The Alpha Group

Să creeze un grup global format din oameni de afaceri cu experiență, competenți și cu expertiză în domeniul lor de activitate care să sprijine proprietarii de afaceri și directori de IMM-uri, membrii The Alpha Group, să-și atingă obiectivele de business.

Oferta The Alpha Group

FastGrowthTM workshops

Executive Board

G.O.L.D. Coaching

 

Instrumente de business care contribuie la creșterea substanțială a profitului companiei și valorii afacerii în decursul a 3 ani:

1. FastGrowthTM workshops - teme strategice de business, esențiale pentru o afacere prosperă și cu ajutorul cărora IMM-urile își transformă viziunea în realitate și rezultate concrete pentru companiile lor.

 

2. Executive Board – asistență personalizată de business pentru provocările, situațiile presante sau importante pentru companiile membrilor The Alpha Group (T.A.G.).

Rolul Alpha Board este să vină cu idei practice, să găsească posibile soluții sau alternative, pentru topicurile de business ridicate de membrii în cadrul sesiunilor de mastermind. 

FastGrowthTM workshops și Executive Board înseamnă acces la resurse de business care nu sunt disponibile în mod normal și acționează ca un catalizator pentru creșterea și dezvoltarea afacerilor membrilor The Alpha Group.

 

Ce este Executive Board? Iată câteva motive pentru care Executive Board ar putea fi potrivit pentru dumneavoastră:

  • Veți face parte dintr-un grup exclusivist. Accesul se face pe bază de invitație din partea Directorului Regional sau al unuia dintre membrii. În oricare variantă, candidații trec printr-un proces de selecție. Ceilalți membri au nevoie de abilitățile și expertiza dumneavoastră în afaceri la fel de mult cum și dvs. aveți nevoie de ele. Calitățile dvs ca om de afaceri, experiența și expertiza dumneavoastră sunt esențiale pentru membrii The Alpha Group.

  • Îndrumare și sprijin. Fiind la conducerea companiei dumneavoastră, acest lucru poate fi adesea un loc singuratic și terifiant. Când aveți o echipă de încredere, oameni de afaceri cu experiență în jurul dumneavoastră, aceste tensiuni se reduc, știți că aceștia vă vor oferi doar cele mai bune îndrumări și asistența personalizată de care aveți nevoie. Membrii grupului din care faceți parte, așteaptă același lucru din partea dumneavoastră. 
  • Sprijin confidențial. Membrii grupului sunt proprietari de afaceri și directori de companii din domenii non-concurente care au cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a ajuta la rezolvarea provocărilor în afaceri. Într-un cadru bazat pe încredere și confidențialitate, membrii abordează probleme care pot face o afacere să progreseze sau să o distrugă. Membrii vor face schimb de experiență și bune practici, vor oferi sfaturi, îndrumări și împărtăși din expertiza lor cu scopul de a găsi soluții, idei noi și metode alternative sau diferite care contribuie la realizarea obiectivelor lor de afaceri.

  • Resurse de business. Know how The Alpha Group, experiența valoroasă de neegalat a membrilor, vă oferă avantajul strategic în luarea deciziilor, inspirația și creativitatea generării de noi soluții, caștigați avantaj competititv. Lucrați îndeaproape cu oameni de afaceri ambițioși, care se concentrează pe strategie și profit, au determinarea, viziunea și motivația necesară pentru a-și duce afacerea la un nivel superior de dezvoltare.
  • Suport. Aveți alături de dumneavoastră, experții din grup în confruntarea cu provocările propriei afaceri, vă vor susține, încuraja și motiva să acționați pentru a merge înainte. Dumneavoastră realizați că "nu știți ceea ce nu știți" și sunteți deschis să primiți și să împărtășiți noi idei care vă vor ajuta să vă duceți afacerea într-o nouă etapă de creștere.
  • Responsabilizare. Nu este o idee bună să pui un acoperiș nou pe o casă cu o fundație care se scufundă. Dacă vreți să vă întăriți toate nivelurile pentru ca afacerea să producă în timp ce dumneavoastră vă concentrați pe creștere, membrii The Alpha Group vă vor încuraja și susține să vă realizați angajamentele asumate.

 

3. G.O.L.D. Coaching™- program de coaching avansat și sofisticat de accelerare a inteligenței de business a managerilor din corporații care a fost adaptat pentru segmentul IMM. Este opțional și este separat de membership.

Folosind programul GOLD Coaching “Garantăm creșterea semnificativă a valorii business-ului dumneavoastră în decursul a 3 ani” .

 

Acces la oferta The Alpha Group (T.A.G)

Prin dobândirea calității de membru The Alpha Group, invitat de catre Directorul Regional sau unul dintre membri. In calitate de invitat puteți participa o singură dată.

Membrii se reunesc în cadrul unui grup sau mai multe și participă la sesiunile lunare The Alpha Group.

Un grup poate avea maxim 19 membri & 1 facilitator (Director Regional T.A.G.).

 

Cui se adresează The Alpha Group?

Presedinți, CEOs, Antreprenori, Manageri, Directori - factori de decizie într-o organizație cu o cifră de afaceri de minim 1,000,000 € sau mai mult pe an.

 

                                                                                                                                                                              Eligibilitate

                                                      m

 

 

Top