Alpha G.O.L.D.

IMM Alpha » Alpha G.O.L.D.

 

The Alpha G.O.L.D.™ Program

Este un instrument de coaching avansat si sofisticat de accelerare a inteligentei de business a managerilor din corporatii care a fost adaptat pentru segmentul IMM.

Acest serviciu este gandit sa faca un singur lucru: sa creasca semnificativ valoarea afacerii in decursul a 3 ani.

De fiecare data aceasta metodologie s-a dovedit ca functioneaza, indiferent de domeniul in care iti desfasori activitatea sau de modelul afacerii tale.

Incercata si testata? Da. Cu toate acestea, Alpha GOLD™ este departe de a reprezenta doar o solutie de moment. Consiliere personalizata si implicare activa in planuri de actiune, sunt oferite de catre Directorii nostri Regionali cu experienta in domeniul de business. De acum nu mai esti singur in fata provocarilor sau deciziilor cu semne de intrebare. Rezolutiile sunt oferite, astfel incat sa poti actiona imediat.

 

Antrenorul tau personal

Membrii nu sunt singuri! Membrii pot beneficia de avantajul unei sesiuni lunare de coaching/mentoring, unu la unu, lucrand cu un antrenor experimentat. Aici, membrii sarbatoresc succesele, analizeaza oportunitatile sau ingrijorarile. Lucrand impreuna, atentia se concentreaza pe dezvoltarea de strategii si tactici pentru compania ta.

In ultimii 10 ani, procesul strategic The Alpha GOLDTM a fost folosit pentru a crea multe afaceri profitabile si de succes. Membrii au devenit extrem de motivati, increzatori si concentrati in directia realizarii telurilor de business si personale.

 

Programul The Alpha GoldTM are ca scop cresterea substantiala a valorii afacerii tale in decursul a 3 ani si poate fi un catalizator pentru problemele de business pe care tu vrei sa le discuti:

 

G. Goal  – Crearea obiectivelor

 • Dezvoltarea unei valori unice si puternice de business
 • Definirea celor mai importante si indraznete obiective ale companiei tale
 • Stabilirea elementelor cheie pentru progres

O. Operational – Imbunatatirea operatiunilor

 • Optimizarea proceselor esentiale de business si imbunatatirea eficientei tale
 • Realizarea imbunatatirii continue a productivitatii si relatiei cu clientii
 • Administrarea mai buna a operatiunilor prin indicatori cheie de performanta

L. Leaderhip – Transformarea de leadership

 • Schimbarea radicala a lucrurilor pe care te concentrezi si a modului in care-ti folosesti timpul
 • Confruntarea realitatii crude despre oamenii cheie din compania ta
 • Intarirea echipei tale de management prin oameni talentati

D. Develop-Dezvoltarea vanzarilor care aduc profit

 • Repozitionarea produsului si serviciilor printr-un marketing eficace
 • Dezvoltarea cu succes de noi nise de piata, produse si servicii
 • Vanzarea strategica a produselor si serviciilor 

 

Caracteristici

Scopul este sa cresti valoarea firmei tale. Totusi, provocarile si incertitudinile fac parte intotdeauna din extinderea si cresterea pe termen lung a unei afaceri. Sunt momente cand, la fel ca multi altii, nu esti sigur care este cel mai bun mod de a merge mai departe, uneori ai indoieli, ocazional iti lipsesc instrumentele si tehnicile necesare pentru a face fata activitatilor în desfasurare.

 

Membrii The Alpha Group se bucura de succes cand:

Se angajeaza in schimbare. Tu realizezi ca " nu stii ceea ce nu stii " si esti deschis sa primesti si sa impartasesti noi idei care te vor ajuta sa-ti duci afacerea la urmatorul nivel.

Tu iti doresti sa-ti imbunatatesti modul de gandire, sa actionezi hotarat si sa urmaresti cursul schimbarii situatiei tale.

Adera la cele mai înalte standarde. Daca vrei sa reusesti luand-o pe scurtatura, atunci asta nu este pentru tine. Dacă vrei sa faci business la cel mai inalt nivel, ne-ar face placere sa te ajutam pentru ca tu sa reusesti.

Vor ca afacerea să lucreze pentru ei. Nu este o idee buna sa pui un acoperis nou pe o casa cu o fundatie care se scufunda. Daca vrei sa-ti intaresti toate nivelurile pentru ca afacerea sa produca in timp ce tu te concentrezi pe crestere, atunci noi te putem ajuta sa-ti realizezi viziunea.

Cauta schimbarea transformationala. Acesta nu este un grup de networking, totusi iti vei dezvolta noi relatii de afaceri si astfel afacerea ta va creste. Daca esti in cautarea unui grup de oameni de afaceri care sunt responsabili fata de ei insisi si sunt decisi sa imbunatateasca viata tuturor membrilor, atunci The Alpha Group este pentru tine.

 

                                                                                                                                                                      Eligibilitate

                                                      m

 

                                                  

                                                       

 

 

 

 

 

 

Top