despre

siglaCreativ Youth Evolution Srl este o companie românească, își desfășoară activitatea în domeniile: consultanță în afaceri&management, workshopuri concentrate pe strategii de business dedicate microintreprinderilor și IMM-urilor pentru creșterea profitabilității lor, din dragoste pentru oameni și pasiune pentru evoluție personală.
 
Firma noastră își propune să susțină activ segmentul de IMM-uri din România, să creeze oportunități pentru oamenii de afaceri, factorii de decizie și manageri oferindu-le posibilitatea să fie în permanentă legătură cu lumea afacerilor, având la bază un concept simplu câștig-câștig.
 
Viorica Ioniță, fondatorul Creativ Youth Evolution, are o experiență de peste 20 de ani în domenii de activitate din sectorul privat în diverse industrii, în piețele B2B și B2C: retail, telecom, IT&C, banking.
 
În mediul economic de azi performanța și succesul nu se obțin lucrând singuri, este nevoie de parteneriate, de timpul și resursele celor cu care dezvoltăm aceste parteneriate. Succesul în afaceri este direct influențat nu doar de schimbările economice sau tehnologice ci și de noi oportunități și conexiuni de business astfel că nu este suficient doar ce faci ci și cum faci.
 
Credem cu tărie că în mediul de business de azi, succesul și performanța nu pot fi obținute lucrând singuri ci împreună cu echipe puternice care împărtășesc și cred în valorile companiei, cu parteneri și resurse.
 
Misiunea noastră este să sprijinim antreprenorii, managerii de top, factorii de decizie din segmentul IMM-urilor, prin instrumente de analiză de top, creativitate, dinamism, consecvență și să le oferim accesul la oportunități de afaceri, la cele mai bune practici de business și să fim un model în crearea și dezvoltarea relațiilor B2B.

 

Principiul esențial pentru a reuși: ÎNCEPE ACUM!

Top