FastGrowth Workshops

IMM Alpha » FastGrowth Workshops

 

 

FastGrowthTM Workshops. Ateliere de lucru cu actiuni strategice, special construite pentru CEO&Directori Generali cu scopul sa va inspire si sa va sprijine in dezvoltarea unui angajament puternic si a directiei de crestere a companiei.

Sunt resurse exclusiv pentru membrii, nu sunt disponibile in mod normal si reprezinta unul dintre elementele centrale din strategia de dezvoltare a companiei dumneavoastra cu un impact decisiv asupra cresterii profitului si afacerii pe care o conduceti.

 

Indiferent de domeniul de activitate sau de modelul de business pe care-l folositi, folosind si aplicand acest instrument, veti:

 • TRANSFORMA modul in care faceti business azi
 • CLARIFICA directia in care vreti sa mearga afacerea dumneavoastra
 • EXCELA aplicand noi strategii de brainstorming
 • STIMULA cresterea productivitatii
 • DEFINI si crea noi produse sau servicii
 • TINTI clientii ideali si veti creste substantial vanzarile profitabile
 • BENEFICIA de propriul ALPHA BOARD --> oameni de afaceri ambitiosi, competenti care va pot indruma si oferi asistenta personalizata, idei si sfaturi de business de neegalat
 • Avea ACCES intr-un cadru cu caracter EXCLUSIVIST la know-how, care nu e disponibil in mod normal
 • PUTEA discuta despre o provocare sau situatie presanta, importanta pentru dvs., cu oameni competenti si cu experienta in afaceri, fapt care va poate deschide orizonturi si posibilitati pentru solutii complet noi.

 

La finalul fiecarui atelier de lucru veti pleca cu un plan de actiune care poate fi implementat imediat in afacerea dumneavoastra. Este primul pas pe care-l faceti pentru o noua etapa de crestere a companiei pe care o conduceti.

 

Network - dezvoltarea unei retele de mii de oameni de afaceri din diferite tari care va pot oferi raspunsuri intelepte la intrebari legate de problemele de business. Veti primi lunar informatii in exclusivitate despre practici bune de urmat de la cei mai buni pentru cei mai buni.

 

 

Succesul in business si satisfactia personala nu sunt optionale

10 motive pentru care The Alpha Group (T.A.G.) ar trebui sa faca parte din planul tau de crestere sustinuta a afacerii, a profitabilitatii si sporirii valorii de piata

 10

 

Acces membership The Alpha Group

Prin dobandirea calitatii de membru The Alpha Group sau invitat de catre Directorul Regional/unul dintre membrii. In calitate de invitat puteti participa o singura data.

Membrii se reunesc în cadrul unui grup sau mai multe si participa la sesiunile lunare T.A.G.

Un grup poate avea maxim 19 membrii & 1 facilitator (Director Regional T.A.G.).

 

Calitatea de membru The Alpha Group ofera:

 • exclusivitate pentru domeniul tau de activitate, in grupul din care faci parte. Nu exista doi membri care opereaza in acelasi sector de activitate, ne asiguram astfel ca nu exista "rivalitate" in cadrul grupului
 • proprietarilor de afaceri si directorilor de companii, acces regulat la propriul lor Alpha Board extern, dedicat, pentru a-i ajuta sa-si indeplineasca ambitiile comerciale, plus acces la resurse on-line, precum si o retea globala de contacte.

 

Aceasta abordare cu "spectru larg" al calitatii de membru reuneste o gama cuprinzatoare de know-how, competente si experienta, necesare in Grupul Alpha si care face posibila sprijinirea reciproca a membrilor pentru obtinerea de rezultate maxime in companiile lor.

Intr-un cadru bazat pe incredere si confidentialitate, membrii se confrunta cu probleme/situatii care pot ajuta sau distruge un business. Tu, in calitate de membru impartasesti cu ceilalti membrii, oameni de afaceri cu competente si experiente dovedite in ani si ani de practica, sugestii, sfaturi adecvate si experienta, le oferi si primesti solutii practice, sugestii care iti dau resursele si forta de a-ti realiza obiectivele comerciale de business, telurile atat in viata profesionala cat si personala. 

 

Cui se adresează The Alpha Group?

Presedinti, CEOs, Antreprenori, Manageri/Directori-factori de decizie într-o organizație cu o cifra de afaceri de minim 1,000,000 € sau mai mult pe an.

 

 

                                                                                                                                                                                      Eligibilitate

                                                      m

 

 


                                                                                                                      

 

 

 

 

 

Top