Lideri de business in actiune

Resurse » Lideri de business in actiune

 

 

Lideri de business in actiune la intalnirea The Alpha Group

 

Marti 30 mai, un numar de 20 manageri si antreprenori din mai multe orase din tara cu afaceri dintr-o diversitate de domenii:

software, produse chimice si petrochimice, productie “tailor-made” POSM, mobilier comercial& semnalistica, audit fiscal, servicii HR si audit organizational, consultanta management, protective si garda, solutii complete IT&C, productie si comercializare produse lactate, media si acesta sunt doar cateva,

au ales sa se detaseze de tumultul problemelor zilnice din companiile lor si sa petreaca impreuna o zi de lucru la Hotel Athenee Palace Hilton din Bucuresti in cadrul special al intalnirilor oferite de The Alpha Group Romania.

Scopul fiecarui participant a fost concentrarea pe planificarea strategica a propriei afaceri si gasirea solutiilor la problemele spinoase cu care se confrunta - lucruri extrem de importante pentru un conducator de companie dar care in mod obisnuit sunt dificil de realizat in propria organzatie din cauza intreruperilor dese care apar.

Ziua de lucru care a durat 6 ore, a inceput cu un workshop captivant pe tema “Identificarea si indepartarea barierelor strategice”, a continuat cu doua runde de solutionare a unor probleme reale ridicate de doi dintre liderii de business participanti.

Acestea au generat pentru toti participantii nu doar idei si solutii ci si un impact imediat, citez: “Un moment extraordinar de AHA care mi-a adus o viziune extinsa asupra subiectului”, CEO Graphtec Design.

Energia pozitiva produsa de onestitatea si deschiderea tuturor participantilor precum si cei peste 300 de ani de cunostinte si experienta de afaceri cumulati de toti liderii de business la un loc, au facut posibila declansarea puterii unei inteligente colective de neimaginat care a dat “apa la moara” inspiratiei, motivatiei si preciziei de actiune pentru fiecare participant in parte.

Iata cateva dintre opiniile impartasite de participanti la finalul intalnirii:

 • Reflecția la ceea ce facem: facem bine? Idei de optimizare, aduce satisfactie si asumarea responsabilitatii, CEO PKF Conta.
 • Interactiunea cu oameni cu experienta care m-au inspirat in problemele cu care ma confrunt. Intelegerea beneficiilor unei astfel de intalniri. O medota care genereaza inovare: creativitate+implementare. Manager Divizie Agress Beauty.
 • Detasarea fata de business si identificarea provocarilor pentru cresterea afacerii, Fondator EliteBusinessWomen.
 • Noi oportunitati, poti obtine mai multe perspective, General Manager Patos 2002.
 • Conteaza cunostintele si experienta celorlati. Am înțeles „puterea” instrumentului,m-am refocusat pe business, CEO Agress Business Co.
 • Viziune la scară mare despre cum mă percepe lumea ca și companie. Alpha Group, un concept unic, cu oameni minunați care te provoacă să gândești și să acționezi pe loc, CEO Graphtec Design.

 

Vă invităm să profitați de o următoare întâlnire specială, în cadrul oferit de The Alpha Group România, în care vom lucra impreună cu pană la 12 proprietari de afaceri la fel ca dumneavoastră să ... 

 • Creați o viziune clară despre "cel mai mare succes al afacerii pe care vi-l doriți" și despre "stilul de viată perfect" pe care doriți ca afacerea dvs. să vi-l ofere.
 • Descoperiți provocările ascunse care ar putea să saboteze creșterea afacerii dumneavoastră și care vă determină să lucrați mult prea multe ore.
 • Valorificați la maximum pentru dumneavoastră, fiecare sesiune The Alpha Group iar ca urmare să vă reînnoiți energia, să vă reincărcati “bateriile” pentru a vă transforma afacerea într-o masină profitabilă, generatoare de veniturile pe care le previzionați și doriți.
 • Vă bucurați de sprijinul oamenilor de afaceri cu experiență din jurul dumneavoastră care înțeleg că fiind la conducerea unei companii, poate fi adesea un loc singuratic și terifiant.  
 • Vă concentrați asupra companiei dumneavoastră dintr-o perspectivă diferită, împreună cu alți lideri care vă înțeleg și vorbesc "aceeași limbă" cu dumneavoastră. Oameni care se orientează nu doar pe strategie și profit ci au la fel ca dumneavoastră, determinarea, viziunea și motivația necesară pentru a-și duce afacerea la un nivel superior de dezvoltare.

 

 

Top