Termeni si conditii T.A.G.

Peer to Peer Executive Board » Termeni si conditii T.A.G.

Termeni și condiții descriu modalitatea de înregistrare și participare în calitate de invitat, la întâlnirea The Alpha Group organizată prin SC Creativ Youth Evolution SRL.

Contact: Viorica Ionita, viorica.ionita@the-alpha-group.biz

Întâlnirea The Alpha Group are loc în data de 22 martie 2018, Bucuresti la Athenee Palace Hilton, Bd. Episcopiei 1-3

Program 07:45 – 14:15.

 

Cui se adresează

Sectorului IMM din următoarele domenii de activitate, fără a fi limitat la acestea: servicii, FMCG, retail, consultanță, marketing, PR, advertising, IT&C, juridic, construcții, audit financiar contabil, HR, imobiliar, transport, design interior.


Cine participă

CEO, antreprenori, fondatori, managing partners, directori-factori de decizie într-o organizație cu o cifră de afaceri de minim 1,000,000 € sau mai mult pe an.

 

  1. Înregistrare participare în calitate de invitat

Înregistrarea și finalizarea înscrierii se pot face până pe data de 9 martie 2018.

Înregistrarea participării se realizează prin :

  • formular de înscriere – dați click pe bannerul de mai jos și veti fi direcționat către formularul de înscriere
  • email la adresa viorica.ionita@the-alpha-group.biz.

Date necesare pentru înscrierea prin email : Nume prenume, denumire companie, CUI, funcția, domeniul de activitate, adresa de email, nr telefon, localitate, observații (dacă sunt).

După ce ați trimis formularul sau emailul cu datele pentru înregistrare, veți fi contactat în 24h pentru validarea înscrierii. După validare veți primi pe email factura fiscală completată cu datele furnizate de dvs și veți efectua plata.

 taglunar

2. Participare în calitate de invitat

  • 460 lei, achitată și confirmată până pe data de 9 martie 2018 - reprezintă finalizarea înscrierii

 

3. Termeni de plată

Plata taxei de participare se realizează integral, în baza facturii fiscale pe care o veți primi pe adresa de email indicată de dvs. la momentul înscrierii.

 

 4. Participarea în locul altcuiva deja înscris

Un participant poate fi  înlocuit de o altă persoană cu aceeași autoritate și putere de decizie în companie până la data de 9 martie 2018.
 
Persoana care urmează a fi înlocuită va anunța în scris organizatorul întâlnirii până la data de 9 martie 2018 și va trimite, prin email la viorica.ioniță@the-alpha-group.biz, datele de contact ale persoanei pe care o înlocuiește: nume prenume, funcție, denumire firmă, adresă de email, nr telefon.

 

5.  Anularea participării

Anularea participării la întâlnirea The Alpha Group trebuie realizată în scris, prin email, la adresa viorica.ioniță@the-alpha-group.biz.

În cazul în care anularea participării se realizează până pe data de 2 martie 2018, taxa de participare se restituie integral.

În cazul în care anularea participării se realizează după 2 martie 2018, nu se mai restituie taxa.

Restituirea taxei de participare se va realiza în termen de 7 zile lucrătoare, după primirea solicitării scrise.                                                                                                                                    

 

6.  Materiale

Fiecare participant va primi:

  • Agenda întâlnirii The Alpha Group
  • Ecuson personalizat
  • Ghidul de lucru pentru workshop
  • Kit-ul de lucru pentru sesiunile Executive Board

 

7.  Responsabilitate

Pentru sesiunile de workshop si Executive Board, fiecare participant va respecta confidențialitatea conversațiilor pe teme de business cu caracter sensibil și va semna un acord de confidențialitate, înainte de începerea sesiunilor practice. Organizatorul nu va fi ținut responsabil de nerespectarea acestei obligații de către participanți.

 

8.  Comunicare

Se va filma și se vor face poze pe parcursul întâlnirii. Cu această ocazie, participanții acceptă că pozele în care aceștia apar, vor fi folosite în scopuri de marketing și comunicare pentru evenimente și campanii de promovare viitoare.

Top