Termeni si conditii CEOM

Termeni si conditii descriu modalitatea de inregistrare si participare, in calitate de invitat la intalnirea CEO Mastermind organizata de SC Creativ Youth Evolution SRL.

Contact: Viorica Ionita, office@evotin.ro.

Intalnirea CEO Mastermind, are loc in data de 26 aprilie 2018, Athenee Palace Hilton, Bd Episcopiei nr 1-3, Bucuresti

 

Intalnirile CEO Mastermind au loc in acelasi loc si in acelasi interval orar.

Programul intalnirilor: 07:30 - 14:00

 

Cui se adreseaza

Companiilor mici, start-ups, din urmatoarele domenii de activitate, fara a fi limitat la acestea: servicii, FMCG, retail, marketing, PR, advertising, IT, juridic, constructii, audit financiar contabil, HR, imobiliar, transport, design interior.

 

Cine participă

CEO, antreprenori, fondatori, managing partners, directori-factori de decizie într-o firma cu o cifra de afaceri de minimum 200,000 euro pe an.

 

  1. Inregistrare participare in calitate de invitat

Inregistrarea participarii se realizeaza pana pe data de 6 aprilie, prin :

  • completare formular – dati click pe bannerul din dreapta si veti fi directionat catre formularul de inscriere sau    
  • email la adresa office@evotin.ro

Date necesare pentru inscrierea prin email : nume prenume, denumire companie, CUI, functia, domeniul de activitate, adresa de email, nr telefon, localitate, observatii (daca sunt).

Dupa ce ati trimis formularul sau emailul cu datele pentru inregistrare, veti fi contactat/a in 24h pentru validarea inscrierii. Dupa validare veti primi pe email factura fiscala completata cu datele furnizate de dvs si veti efectua plata.

 

2. Taxa participare in calitate de invitat

  • 400 lei, achitata si confirmata pana pe data de 6 aprilie

 

3. Modalitate de plata

Plata taxei de participare se realizeaza integral, in baza facturii fiscale pe care o veti primi pe adresa email pe care ati indicat-o la momentul inscrierii.

 

 3. Participarea in locul altcuiva deja inscris

Un participant poate fi inlocuit de o alta persoana cu aceeasi autoritate si putere de decizie in companie care nu s-a inregistrat pana la data 6 aprilie 2018.

Persoana care urmeaza a fi inlocuita va anunta in scris organizatorul intalnirii pana la data de 6 aprilie 2018 si va trimite, prin email la office@evotin.ro, datele de contact ale persoanei care il inlocuieste: nume prenume, functie, firma, adresa de email, nr telefon.

 

4.  Anularea participarii

Anularea participarii la intalnirile CEO Mastermind trebuie realizata in scris, prin email, la adresa office@evotin.ro.

In cazul in care anularea participarii se realizeaza pana pe data de 6 aprilie, taxa de participare se restituie integral.

In cazul in care anularea participarii se realizeaza dupa 6 aprilie, nu se mai restituie taxa.

Restituirea taxei de participare se va realiza in termen de 7 zile lucratoare, dupa primirea primirea solicitarii scrise.                                             

 

5.  Materiale disponibile la intalnirile lunare CEO Mastermind

Fiecare participant va primi:

  • Agenda intalnirii
  • Ecuson personalizat
  • Kit-ul de lucru pentru sesiunile mastermind
  • Formular preliminar membership – se va completa inainte de finalul intalnirii

 

6.  Responsabilitate

Pentru sesiunile de mastermind, fiecare participant va respecta confidentialitatea conversatiilor pe teme de business cu caracter sensibil si va semna un acord de confidentialitate, inainte de inceperea sesiunilor practice. Organizatorul nu va fi tinut responsabil de nerespectarea acestei obligatii de catre participanti.

 

7.  Comunicare

Se vor face poze pe parcursul intalnirii. Cu aceasta ocazie, participantii accepta ca pozele in care acestia apar, vor fi folosite in scopuri de marketing si comunicare pentru evenimente si campanii de promovare viitoare.
 

Top