The Alpha Group Executive Board

IMM Alpha » The Alpha Group Executive Board

 

 

The Alpha Group Peer to Peer Executive Board

asistenta personalizata de business pentru provocari, situatii presante, importante pentru companiile membrilor The Alpha Group

 

Peer to peer Executive Board este o comunitate exclusivista, formata din grupuri de antreprenori de top, lideri de business – membrii The Alpha Group care, iti ofera un cadru dinamic de analiza si de explorare bazat pe onestitate, comunicare deschisa, colaborare, sprijin reciproc, schimb de experienta, bune practici, respect si incredere.

Rolul Alpha Board este sa vina cu idei practice, sa gaseasca solutii sau alternative, pentru oportunitatile sau provocarile business ridicate de membrii în cadrul sesiunilor de mastermind. 

FastGrowthTM workshops si Alpha Board inseamna acces la resurse de business care nu sunt disponibile in mod normal si actioneaza ca un catalizator pentru cresterea si dezvoltarea afacerilor membrilor The Alpha Group.

 

Ce este Executive Board? Iata cateva motive pentru care Executive Board ar putea fi potrivit pentru tine:

  • Vei face parte dintr-un grup exclusivist. Accesul se face pe baza de invitatie din partea Directorului Regional sau al unuia dintre membrii. In oricare varianta, candidatii trec printr-un proces de selectie. Ceilalți membri au nevoie de abilitatile si expertiza dumneavoastra in afaceri la fel de mult cum si dvs. aveti nevoie de ele. Calitatile dvs ca om de afaceri, experienta si expertiza dvs. sunt esentiale pentru membrii The Alpha Group.

  • Indrumare si sprijin. Fiind la conducerea companiei tale, acest lucru poate fi adesea un loc singuratic și terifiant. Cand ai o echipa de incredere, oameni de afaceri cu experienta in jurul tau, aceste tensiuni se reduc - tu stii ca acestia iti vor oferi doar cele mai bune indrumari si asistenta personalizata de care ai nevoie. Membrii grupului din care faci parte, asteapta acelasi lucru din partea ta.

  • Sprijin confidential. Membrii grupului sunt proprietari de afaceri si directori de companii din domenii non-concurente care au cunostintele si aptitudinile necesare pentru a ajuta la rezolvarea provocarilor in afaceri. Intr-un cadru bazat pe incredere si confidentialitate, membrii abordeaza probleme care pot face o afacere sa progreseze sau sa o distruga. Membrii vor face schimb de experienta si bune practici, vor oferi sfaturi, indrumari si impartasi din expertiza lor cu scopul de a gasi solutii, idei noi si metode alternative sau diferite care contribuie la realizarea obiectivelor lor de afaceri.

  • Resurse de business. Know how The Alpha Group, experienta valoroasa de neegalat a membrilor care iti avantajul strategic in luarea deciziilor, inspiratia si creativitatea generarii de noi solutii, un pas inaintea concurentei. Lucrezi indeaproape cu oameni ambitiosi, care se concentreaza pe strategie si profit, au determinarea si motivatia necesara pentru a-si duce afacerea la un nivel superior de dezvoltare.
  • Suport. Ai alaturi de tine expertii din grup in confruntarea cu provocarile propriei afaceri, te vor sustine, incuraja si motiva sa actionezi pentru a merge inainte. Tu realizezi ca "nu stii ceea ce nu stii" si esti deschis sa primesti si sa impartasesti noi idei care te vor ajuta sa-ti duci afacerea la urmatorul nivel.
  • Responsabilizare. Nu este o idee buna sa pui un acoperis nou pe o casa cu o fundatie care se scufunda. Daca vrei sa-ti intaresti toate nivelurile pentru ca afacerea sa produca in timp ce tu te concentrezi pe crestere, membrii The Alpha Group te vor incuraja si sustine sa-ti realizezi angajamentele asumate.

 

Intr-un mediu economic supus constant schimbarii, antreprenorii orientati spre succes cauta metode noi si creative care sa influenteze cresterea profitului si a afacerii lor.

Alpha Board este unul dintre cele mai de succes si eficiente instrumente pe care il poti avea la indemana ta, care te ajuta sa „navighezi” prin provocarile afacerii tale folosind forta, inteligenta si maturitatea de business a membrilor sai pentru a putea transforma ceea ce pare a fi „imposibil” in posibil.

In cadrul Alpha Board, antreprenorii analizeaza cu obiectivitate idei, situatii presante si provocari de afaceri din realitatea business-ului lor cu scopul de a gasi solutii, de a explora alternative si metode noi sau diferite de rezolvare si de a evita din timp eventualele erori.

Nu trebuie sa fii expert in toate domeniile, The Alpha Group (T.A.G.) reuneste oameni de afaceri cu competente si experienta din domenii diferite de activitate: servicii, productie, retail, IT&C, marketing, HR, banking, constructii, juridic, audit si contabilitate, etc. si iti pot oferi sprijin, sfaturi si consultanta de care ai nevoie pentru ca tu sa faci fata cu succes provocarilor curente si fii pregatit pentru cele „de maine”.

 Suntem concentrati pe rezultate la fel ca tine!

 A deveni membru The Alpha Group (T.A.G.) inseamna tot ce ai nevoie pentru a-ti duce afacerea la un nou nivel de dezvoltare. Unde anume poti gasi profesionisti calificati, experimentati si puternic motivati care sa se concentreze numai pe dezvoltarea ta si a afacerii tale? 

Afacerea iti merge bine? Cu siguranta ca da. Dar tu nu vrei doar sa-ti mearga bine, tu vrei sa  EXCELEZI.

Daca esti pregatit pentru o crestere exponentiala, The Alpha Group si-ar dori sa faca echipa cu tine pentru ca tu sa-ti realizezi la maxim potentialul cresterii cifrei de afaceri.

 

                                                                                                                                                                                        Eligibilitate

                                                  

 

 

                                                                        

 

                                                                                           

 

 

Top