Superpowers for Leaders

 

CEO Mastermind

peer to peer mastermind group - tractiunea 4x4 in afaceri pentru sustinerea si dezvoltarea business-ului tau

26 aprilie 2018, Athenee Palace Hilton, Bucuresti

 

 

 

CEO Mastermind - o intalnire de exceptie, necesara pentru tine si afacerea ta:

Grup de antreprenori, membrii CEO Mastermind, sunt pentru o zi strategii tai, impreuna analizam situatiile presante, provocarile de business din realitatea business-ului a 4 dintre firmele participante cu scopul de a gasi posibile solutii, de a explora alternative si metode noi sau diferite de rezolvare. 

ceoPentru topicul important pentru TINE, primesti suport prin braninstorming orientat pe business, idei noi, perspective diferite, posibile solutii la problemele spinoase de business din afacerea ta. provocarile tale curente si viitoare sau oportunitatile pe care nu vrei sa le ratezi.

O data cu inregistrarea participarii tale la CEO Mastermind, trimite si topicul important pentru tine

Crezi ca esti singur? Nu esti, CEO Mastermind este locul unde intalnesti oameni de afaceri deschisi si interesati sa colaboreze in armonie cu membrii sai pentru ca fiecare dintre ei sa reuseasca nu doar ca indivizi ci si ca grup.

 

Ce inseamna asta pentru tine?

 • Beneficiezi de know how valoros in afaceri pentru care altfel, ai face investitii considerabile, investitii pe care o companie mica cu greu si le poate permite
 • Primesti sprijin din partea membrilor CEO Mastermind pentru situatiile presante din afacerea ta si o perspectiva diferita asupra subiectului care te intereseaza
 • Primesti suport si sfaturi de business de valoare – membrii sunt impartiali, nu fac parte din domeniul de business in care tu activezi
 • Poti discuta si analiza obiective si decizii de business intr-un cadru onest si confidential bazat pe incredere si respect
 • Poti evita sau diminua riscurile unor situatii dificile cu care te confrunti, din simpul motiv ca nu ai cu cine sa te consulti sau cui sa ceri o alta parere
 • Schimb de experienta si bune practici
 • CEO Mastermind este propriul tau Board extern si tu te poti consulta si sfatui cu membrii si participantii la aceasta intalnire, asupra celor mai bune actiuni si decizii de business pe care ai nevoie sa le aplici in afacerea ta
 • Nu trebuie sa fii expert in toate domeniile, in grupul CEO Mastermind gasesti antreprenori care au expertiza de care tu ai nevoie si iti pot oferi sprijinul si consultanta pe care o cauti
 • Poti sa atingi nivelul urmator de maturitate de business al afacerii tale pentru ca tu sa mergi mai departe
 • Esti sustinut, motivat si responsabilizat sa iti atingi obiectivele de business
 • Nu exista doar o singura cale sau modalitate de lucru eficient, beneficiaza de avantajul diversitatii, a parerilor multiple si a perspectivelor furnizate de CEO Mastermind.
 • Oferi angajament, confidentialitate, deschidere si dorinta de a oferi si primi idei, sfaturi, know-how.

CEO Mastermind este poate singurul instrument pentru microintreprinderi, la indemana ta, care aduce laolalta experienta, inovatia, energia si inteligenta de business a antreprenorilor de succes. Resurse incredibil de valoroase si de puternice pe care le poti folosi pentru businessul tau, pentru ca tu sa cresti, pentru ca afacerea ta sa se dezvolte sustinut, profitabil si pe termen lung.

Valorile CEO Mastermind: onestitate, respect, incredere, comunicare deschisa, colaborare, sprijin reciproc

 

Cine participa: CEOs, Antreprenori, Manageri, Directori care detin propria firma sau sunt factori de decizie intr-o firma cu o cifra de afaceri de minimum 200,000 €/an.

CEO Mastermind aduce la un loc antreprenorii companiilor mici din domenii diverse de activitate: servicii, FMCG, retail, consultanta, marketing, PR, advertising, IT&C, juridic, constructii, financiar contabil, HR, imobiliar, design interior.

 

Sesiunea CEO Mastermind pentru tine:

In cadrul sesiunilor CEO Mastermind, vei avea proprii tai strategi care vor analiza 4 situatii presante, obiective, provocari de business din realitatea business-ului a 4 dintre firmele participante cu scopul de a gasi posibile solutii, de a explora alternative si metode noi sau diferite de rezolvare. 

 

Unde: Athenee Palace Hilton, Bd Episcopiei nr 1-3, Bucuresti

Program 07:30 - 14:00

Agenda:

07:30 -07:45 welcome coffee
07:45 -14:00 4 sesiuni de analize si solutii practice pentru cazuri concrete de business
10:50 -11:05 pauza cafea

 

 

 

 

Facilitator: Viorica Ionita, fondator CEO Mastermind, misiunea noastra este sa sprijinim antreprenorii, managerii, factorii de decizie din segmentul IMM-urilor, cu instrumente de business inovatoare, sa le oferim accesul la oportunitati de afaceri si la cele mai bune practici de business. Credem cu tarie ca CEO Mastermind poate contribui la aceasta misiune si poate face diferenta pentru microintreprinderi care vor sa fie mai bine echipate pentru provocarile si oportunitatile "zilei de maine".

 

Taxa participare in calitate de invitat: 400 lei

vezi termeni si conditii

Pentru detalii trimite email la office@evotin.ro

 

Click pe butonul Inregistreaza-te, vei fi directionat catre formularul de contact pentru inscriere.

 ceom

In calitate de invitat, ai posibilitatea sa participi o singura data. Rezerva-ti locul la intalnirea din aceasta luna si foloseste oportunitatea de a accesa resurse exclusive de afaceri care nu sunt disponibile in mod normal.

CEO Mastermind necesita angajament, confidentialitate, deschidere si dorinta de a oferi si primi idei, sfaturi, consiliere, know-how, de a se incuraja reciproc cu onestitate, respect si compasiune.

CONECTEAZA-TE, INOVEAZA, TRANSFORMA

Top